Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi nezhavalni gadovi u ovim komentarima. Ljudi su organizovali ovo radi brand awareness-a, dobre atmosfere itd. Ne brinite, ima kupaca za ova auta. Ali nasem narodu nikad ugoditi. Najbolje da nisu nista uradili, tad bi vam bili drazi... Podrzavam 100% ovaj event i svaka cast na lijepoj organizaciji!
Svaka cast na komentaru , pojedini pisu negativno jer su iz seljackih papuca usli u cipelu pa im ovakav event probudi zavidnost u njihovim glavama .
Imate li onog Tiguana za samo 90 000km? Hahaha...koji lopovi.
Leon Cupra 290 dere Golfa R i Audija S3. Kako sad objasnit kupcu Golfa R ili Audija S3 da će kupit sporije auto a olatit 30.000KM i više?
neka malo nek raja vidi sta sve ima na trzistu..... mnogi nemaju prilike da vide, ovo je prilika, eh sad, ko ce sta kupiti, i hoce li u opste? to je druga tema....
hahaha porsche naljepnica na skodi. hahhaaa
Ova skoda mocnija od q7 i cayenna :D
Reče glupan hahaha
Tajna uspeha Porsche-a su ljudski ego i sujeta... Porsche pravi kola koja nikome ne trebaju.. a svako hoce da ih ima....
Čevljanovićka korida pred BBI. Na slici 7, u pozadini, bijele ligure. Cijena prava sitnica.
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
Joj koja glupost. Eto ko hoce da kupi auto doci ce ovdje da vidi sta ima,.. Pu