Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super bas cu narucit
ne mozes ga slozit u manju pa po gasu kao sa manuelnim mjenjacem, automatik je svakako gospodski, ali ponekad dosadi
@since2morrow mozes, imaju one rucice iza volana, mozes voziti kako hoces
@since2morrow Očito nikad nisi vozio automatik. Zakon.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nisam.nigdje vidio mjenjace po.svijetu..sve automatik. samo u nas..govorim o razvijenim zemljama
..ja non stop govorim da ovaj sto imam sa automatskim nije to pravi porse...sad cu uzet i ovaj da mogu uporedit...ako bude kao sto sam navik'o nek automat ostane zeni mi...
Stara tehnologija u novom autu...bezveze. Mani te se ručnog mjenjača.
Ruzno mu ovaj stoji, od ovog bi mu bolje legla i rucica mjenjaca iz Clia 2010 godine
Najbolji motori za 2019 :Opet je konkurenciju “pomeo” 3,9-litarski tvin-turbo V8, koji se ugrađuje u modele 488 GTB, 488 Spider i 488 Pista Drugi je bio Jaguar Land Rover potpuno električni pogon iz modela I-Pace, a treći je bio Mercede-AMG 4,0-litarski biturbo V8 iz modela GT, GT S, GT C, GT R, S, C, E, G, GLC, Maybach S, Aston Martin Vantage i DB11.
Porsche 911 je za mene najljepši sportski auto, ljepši i od onih skupljih
strastveni vozaci vole manuelne mjenjace jer imaju hajmo reći bolju kontrolu nad autom- sad imaju li ili ne to je već upitno ali hoće ljudi da "cejfe" i to je opravdano. ja vozim auto sa automatskim mjenjačem i ne pada mi na pamet da se vratim na manuelni. e sad kod nas u BiH ima ona stara: "a šta ćeš kad ti se automatik pokvari" - isto što i ti kad ti se manuelni pokvari, mjenjač je mjenjač i kvar je kvar :)
A do sad su bili nožni.
Blago onom ko može ovo kupiti, manje je važno je li automatik ili manuelni.
svi mjenjaci su ručni samo sto su neki manuelni a neki automatiKi.....
@DogmaPinarello vecu glupost nisam u zivotu cuo
kad su u pitanju auta velike snage i obrtnog momenta onda je prednost automatik, mada danas je ovo sve manje automatik i naravno za igrače igrica koji voze tamo auta.
Good news
...ručnim mjenjačem..... :-) može li sa nožnim mjenjačem?