Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tipično ulaganje bogataša... zato je ford za svoj GT model uveo pravilo da kupac mora potpisati ugovor da će vozilo koristiti i godišnje praviti sa istim određenu kilometražu kako bi se stalo u kraj ovakvim stvarima....
E jest to glupost , moja je stvar hocu li ja vozati auto ili ne , a ne da mi neko kome platis odredjuje koliko ja moram preći ..
...ubitačan interijer.
Mogli su ga oprati...
zali Boze auta sto nikad nije provozan...
Savršenstvo...s ovim dizajnom, Porsche je dotakao sami vrh. Sve 911ke su ljepotice, ali 964 je iznad...
Da su ga nasi uvezli vratili bi mu kilometrazu na 5 km
koliko bi mogli mase u Berlinu pod punim gasom
interesantan podatak da je presao samo 10km lol svasta na ovome svjetu..
vjerovatno stajao u nekoj garaži a vlasnik umro
Kupljeno je kao ulaganje, a ne kao vozilo. Kupac je znao da je ograničena serija i trebao ga je samo sačuvati dvadesetak godina da udesetostruči iznos. teško da bi na bilo čemu bez rada i truda zaradio preko 1000% za 24 godine.