Udar u betonski zid pri 193 km/h
0
Pogledajte najbrži crash test ikada
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda bi onaj u gepeku prezivio :-)
Auto ne urzava do 200 za 60milisekundi nego usporava. Fino kaze od 120mph do 0. I 400g je sila pri udaru a ne ubrzanju. HHAHA. 400G, pa da niste normalni majke mi.
Kad su Golfa 2 testirali na relaciji Ilidža-Baščaršija ostalo samo parče điđanske navlake za volan,konopac od jelkice i jedan vijak.
glupi masoni ! ! !
šteta za felge, mogle bi se prodati na piku
400g nije sila, nego ubrzanje (negativno, tj usporenje u ovom slucaju) g je ubrzanje slobodnog pada, a pri udaru su imali 400 puta vece ubrzanje (usporenje) a komentator kaze \"peaks of 400g\"
sta da kazem, lutkama nek je rahmetli zemlja.
De ba, ja kad bi\' svoju Fiestu nabro u nekom Hičkokovom filmu na 193, ja bih preminuo od dragosti, ne treba mi nikakav betonski zid...
ovi papci sto kritikuju pevodjenje texta i ovi sto traze dlaku u jajetu nije poenta ovog clanka koliko je sta nego da vidite posljedice brze voznje,! koji idioti....!
Zaista ko je pisao ovaj clanak? De-accelerate - uspori, smanjiti brzinu, zaustaviti se, stati.... 16 bugatija a ne 10 Automobil je usporio za 68 milisekunde od 120 mph do 0. Pri udaru, lutke su iskusile silu od 400 g
hahhah pa ja ne mogu da vjerujem..pa vi ne mozete ni prevest kako treba, kako mozete lupat tako, jeste li vi retardirani??? prvo nije vucna snaga 10 nego 16 Bugati Veyrona, drugo nije da auto ubrazava nego usporava i trece nije za 60 vec 68 milisekundi.. presmijesn!
Steta 17-ki nesto ko tomasson,vake su kod vehabija milja :D
it\'s almost turned into a piece of modern art :)
Da je čovjek bio unutar automobila u ovom slučaju, posljedice bi bile fatalne. et ja mislio prezivjeli bi :)
Zid se nije ni milimetra pomaknuo !!!
U klipu kaze da vitlo ima obrtnu snagu kao 16 bugati veirona,dok vi prevodite kao 10...sta je to,znate brojat samo do 10 na engleskom ?
Koja šteta! Bolje da su ga meni dali nego ovako bezveze slupali.