Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel me ovi ljudi zaj. pa auto im je usao u suprotan smijer prilikom parkiranja na reklami? Wtf sta pogledah :S
Ma vise ti nikkakva vjestina nece trebati..ni da vozis,ni da si duhovit ni da znas pjevati sve ima na aplikaciji i bas mi je drago sto necu jos gora vremena docekati
Jer ti ne koristis ves-masine, internet, mobitele. Nista od moderne tehnologije. Samo old-school tehnika pranja vesa na rijeci, donosis vodu iz bunara.... Vidim kako smo vjesti u saobracaju i postujemo pravila, nama bas ovakva auta i trebaju da Balkanac sto manje upravlja sa njim
Pritisce
Ovi što se boje tehnologije nek sutra idu da peru veš na kamenu pored potoka...
Pustite ga malo u Mepas u Mostaru
Kupujem ,cim prodam Bmwi3(slabo ide prodsja😭).
Me ne strah jbm ti 😂
Za što?
Tako su i fordovi modeli ubili par vlasnika kad su izlazili iz garaze.Kome trebaju senzori za sve i svasta,autonomna voznja,da se auto samo parkira i izparkira,taj nije sposoban za voznju.
mozda nije sposoban za voznju ali ce imati auto koji ce to raditi za njega, i tebe koji ces mu prati wc, pretpostavka je da onaj ko bira to auto, ne brine toliko o voznji koju moze savladati moje dijete od 6 godina da su mu samo noge malo duze, vec brine o vecim stvarima i za razliku od tebe je pismen.