auto
0

Pogledajte dio ponude rabljenih vozila autokuće Connecta Sarajevo

Connecta d.o.o. Sarajevo, kompanija je specijalizirana za upravljanje flotama (full fleet management), osim Mazda i Ford Cargo vozila čiji je zastupnik, u ponudi ima i veći broj rabljenih vozila u izvrsnom stanju sa provjerenim porijeklom i kilometražom.

Iz Connecta d.o.o. Sarajevo pozivaju sve one koji razmišljaju o kupovini automobila pogledaju i njihovu ponudu na stranici connecta.ba i rezerviraju probnu vožnju. Neka od vozila na ponudi su sljedeća:

Mazda3 1.6 benzin

Ovaj pouzdani "japanac" s relativno niskom kilometražom predstavlja odličan omjer dobivenog i uloženog. Dovoljno prostora za porodične potrebe kao i dovoljno snage u motoru od 105 KS čine Mazdu 3 jednom od "best buy" opcija na tržištu. Više informacija dostupno ovdje. Ford Focus 1.6 TDCi

Proizveden 2011. godine i prešao oko 110.000. Posjeduje Trend paket opreme. Navedeni automobil, kao i većina automobila iz ponude Connecta d.o.o. nije uvezen te je moguće provjeriti cjelokupni historijat. Više informacija dostupno ovdje.

Audi Q3 2.0 TDI

Automobil je uvezen iz Njemačke sa garantovanim porijeklom, kilometražom i stanjem vozila. Proizveden je 2012. (model 2013.). Audi Q3 sa 2.0 TDI motorom nije potrebno posebno predstavljati. VIše informacija na ovom linku.

VW Caddy 1.6 TDI

Automobil je registrovan do 01.07. 2017. godine. VW Caddy je jedan od najpopularnijih privrednih automobila. Prostran i pouzdan, namijenjen je da brzo i sigurno preveze robu i putnike. Za više informacije, kliknite ovdje.

Ford C-Max

Multifunkcionalni porodični automobil veoma brzo će se uklopiti u svaku urbanu porodicu. Relativno mala pređena kilometraža, te redovno servisiranje i održavanje mogu biti garancija da će ovaj automobil još dugo služiti svojim korisnicima. Više informacija ovdje.

Više informacija je moguće dobiti i na broj telefona +387 33 778 000 Vozila su izložena ispred Connecta servisa na adresi Džemala Bijedića 172b Sarajevo i mogu se pogledati na licu mjesta.

Iz Connecta d.o.o. Sarajevo poručuju kako prilikom kupovine rabljenih automobila treba biti oprezan i vozilo kupovati od provjerenog dobavljača koji može garantirati porijeklo i kilometražu na vozilu kao redovno servisiranje.