Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nizhny Novgorod. Je l\' to u prijevodu Donji Novi Grad?
moj ti uletiii
ГАЗ Машинои http://www.youtube.com/watch?v=i-naozE6dMg
yeeetttttiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
@hrvat ...komentari na daciu bi bili u rasponu \"kanta\" - \"smeće\"...moraš znat\' da je ponosnom bosancu bilo koje vjere debelo ispod časti vozit\' daciu :)...ipak su to potomci plemića, čiji se đedovi vozili u ševroletima...
hvala dečki na tako brzim odgovorima.... commi, zašto oni to rade? zar se oni stide svojih proizvoda? ... Jimmy... da, pimjetio sam da jedni drugima psuju na nacionalnoj razini, čak i kad je vremenska prognoza u pitanju. jednostavno moraš imati debele živce i ostati ravnodušan na ovome portalu.
@jimmy ...šta se sekiraš...žutilo portal za žutilo komentare :)...valjda ti je jasno da bi ukidanjem komentara propali do sljedeće plate :))
@Jimmy ahahahah koji je taj sto je pretio blokadom IP da mi je znati. 90% ljudi koristi DINAMICKE IP adrese, sto znaci da se prilikom svakog novog logovanja na internet ona menja. I to nikad ne mogu da ti blokiraju. Valjda nije tu glupost odvalio neki programer
@Hrvat posalji im e-mail vidjeces odgovor, jako su ljubazni al u k... jednom sam im poslao da ih upozorim na svakodnevne uvrijedljive komentare koje bi trebali da brisu ili da sankcionisu one koji salju tu vrstu komentara, zaprijetili su mi da ce mi blokirati IP ako nastavim da ih kontaktiram...
Inace ove sta GAZ proizvodi. Mogao bi yetija u gepek da spakuje http://www.youtube.com/watch?v=i-naozE6dM1g
da ovi nasi nisu kakvi jesu,yeti bi se kod nas pravio,nek oni dzamije prave,jebale ih one vise.
E tako to rade ozbiljne drzave. Ako zelis da prodajes svoje proizvode kod nas, prvo napravi fabriku. A ne kao nasi jadnici na vlasti koji ukidaju carine da se jos vise novca iz drzave prelije na racune proizvodjaca u inostranstvu.
@hrvat ...pretpostavljam da je dacia sponzorisani članak, a škoda copy - paste...
ruski škodilak.
ne kužim ove kriterije cenzurisanja klix.ba. tema na daciju je cenzurisana, a na škodu nije. ako neko zna u čemu je kvaka, zamolio bi da objasni. unaprijed hvala.