Oživljavanje francuske marke
0
PGO u duhu prošlih vremena
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vozaju ovo predsjednici al\'oni retro...ruzan je da valja
klasicni francuz... samo da nije kako treba... grbav i izoblicen... a vjerujem da ima i onih kojima se ovo svidja...kao sto im se svidja i megane... kao sto je ovaj xtra... haj ne jedite govna...da francuzi valjaju...predsjednici bi ih vozali...
Bibi.... A ovima sto je ruzna je glavnim domet zivota GI,II,III,IV,V da bog da da znaju i rimske brojeve :P
Ovakva auta ti se ili sviđaju ili ne sviđaju.. meni je lično prelijep i strašno bih volio voziti ovako nešto!
Jebiga, pt cruiser nije popljuvan zbog dizajna, nego zbog lose i zastarjele mehanike i motora, nije to ista kategorija, tako da... :)
ma drama je.. samo me nece cuditi ako i ovaj model stave medju 10 najruznijih auta, kad su pt cruisera koji ima odlican izgled tu svrstali.
Ja odavno nisam vidio \"svjeziji\" model!!! Sada su sva auta kao jaje jajetu ovo je osvjezenje i neznam cemu bjezanje od retro looka prije bi uzeo ovo nego golf V
prelijep, retro do jaja, ima osobnost i avangardu :) i like
Ko drugome jamu kopa ne cini proljece,i da vam kazem nikad ga nece ciniti !! NIKAD !!
MALO JE RECI DA JE RUZAN