Uspješna saradnja
0

Peugeot vozila isporučena kompaniji NELT

Sarajevo-x.com
Firma BLOK Sarajevo, ovlašteni Peugeot koncesionar, isporukom osam vozila započela je saradnju sa kompanijom NELT, jednom od vodećih distributerskih kuća na teritoriji zapadnog Balkana.
“U periodu kada je auto industrija još uvijek pod uticajem ekonomske krize, flotne prodaje i saradnje sa stabilnim kompanijama su veoma značajne za svaku automobilsku kuću. Drago nam je da je kompanija NELT prepoznala vrijednosti Peugeot vozila i da je svoj vozni park obogatila sa našim modelima. Vjerujemo da će Peugeot odgovoriti na sve zahtjeve i da će ova saradnja prerasti u dugoročno partnerstvo na obostrano zadovoljstvo. Naše kompanije dijele osnovne postulate zaštite životne sredine i podrške razvoju zajednice.“ istakao je Ismet Kapo, generalni direktor kompanije BLOK.

“Kompanija NELT konstantno nastoji unaprijeđivati kvalitet svojih usluga a proširenje voznog parka je jedan od koraka u ispunjenju poslovne strategije. U Peugeot vozilima i firmi BLOK prepoznajemo pouzdanog partnera u učvršćivanju naše pozicije kao jedne od vodećih distributerskih kuća u BiH”, rekao je Anđelko Batinić, zamjenik direktora kompanije NELT.