{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Peugeot lansirao avanturu #KickittoBrazil

13.3.2014. u 14:51
0
2
Peugeot lansirao avanturu #KickittoBrazil
0
Peugeot lansirao avanturu #KickittoBrazil
Peugeot je pokrenuo fantastičnu avanturu fudbalske lopte koja će uz pomoć stanovnika 30 zemalja sa pet kontinenata zajedno za Peugeot timom u samo 100 dana stići do svog odredišta u Brazilu.
Ljubitelji fudbala koji sretnu Peugeot tim i koji naprave fotografije kako ljube fudbalsku loptu te ih postave na www.kick-it-to-brazil.com,, direktno će učestvovati u akciji, jer će Peugeot za svaku postavljenu fotografiju doprinijeti naučnoj i ekološkoj inicijativi u Brazilu, te će finansirati sadnju dodatnog drveća. Broj od 2.000.000 stabala od 50 različitih vrsta biće povećan dodatnim brojem drveća, zavisno od broja poslanih fotografija. Peugeot je incirao projekat za spas brazilskih prašuma 1999. godine i promovisaće ga sve do 2038. godine.

Službena vozila fudbalskog putovanja su Peugeot 2008, 3008 i 4008, ali koristiće se i sva prevozna sredstva, uključujući automobile, bicikla, motore, avione a ponekad i manje konvencionalna prevozna sredstva da bi se olakšao završetak fudbalskog putovanja.

Peugeot, kao jedan od proizvođača automobila sa najmanjom emisijom Co2, želi ovom akcijom u toku priprema za Svjetsko prvenstvo da utiče na povećanje globalne svijesti o važnosti zaštite životne sredine.

Ovaj originalni podvig se može pratiti na Facebooku i Instagramu, što će Peugeotu pružiti nov i jedinstven "pucanj" na unaprjeđenju svojih društvenih i ekoloških ciljeva u Brazilu.

Putovanje je počelo 6. marta a završava 12. juna 2014. godine u brazilskoj Amazoniji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: