Na svečanoj zabavi i premijeri
0
Peugeot 508 stigao i u Banju Luku
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj galerije i gov.ana. Uvecas sliku koja je ustvari iste velicine
upravu si bas to kakve veze imaju amerikanci s autima proizvode najruznije i najlosije automobile zato su se uvijek prodavala evropska auta pa i aziska u americi a ne obrnuto
Jedino što je realno je da ti nikad nećeš imati para da sjedneš u ovu limuzinu. A o Amerikancima i njihovom ukusu za auta je suvišno i pričati.
ovo je za ljude sa stilom koji ocekuju da im je auto pored toga sto je lijepo ima i neki lijep dizajn (nije za vozace passata pijacara,pasata taxiste i sl. namjene)
Nemamo hljeba da jedemo a plasirate nam jedno smece od auta cija firma nikada nije imala prolaz u Americi.
Paša ti mora da ne vidiš dobro. Slika sa linka nema nijednu dodirnu tačku sa ovim Peugeotom tj. Pug izgleda deset puta bolji unutra počevši od centralnog grebena, volana, komandi za radio i klimu itd. itd. http://www.automild.com/wp-content/uploads/2010/07/2011-Peugeot-508-interior-design.jpg
he he h e sigurno Dodo uzeo pola za poklona svojim mafijašima da im djeca imaju šta vozat
ovo mi lici ko pssat unutra sa onom lajsnom evo vam link uporedite http://image.motortrend.com/f/9757949+w750/112_0806_07z+2008_VW_passat+interior_view.jpg a i bolji je stari passat od ovog sranja danas sam ga vidio na ulici i mogu rec nista posebno bolji su automobili od 2006-2008 Audi, VW, mercedes bmw sa opremom neg ovaj.. al hajd ko sto se kaze svaki lonac ima svoj poklopac..
ja vidio jednog bijelog u Sarajevu prije 2 dana, a ovi ga tek predstavljaju ccc
Ogroman i ruzan... 407 je izmislio svijet za ovo njesra.
bezze...
pezo-na mom lezo... koji pezo-na qurtzu te nosam...aaaaaaaa