Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svako francusko vozilo, kad se uzme omjer kvaliteta i cijene, je bolje od vw-a. Ovi iz vw-a prodaju ti muda za bubrege. Golf prešao 250 hiljada, 10 godina star, 15 hiljada. Davno prešao na francuze, prezadovoljan.
Francuzi su zakon,za moj ukus posebno Peugeot
@Karabajan pozdrsv za mijenjanje sijalica svakih 15 do 20 dana...pozdrav za paljene 2 brzine hladjenja svakih 30 sekundi u spicama..pozdrav za dihtung glave...nakon 50.000...pozdrav za ne mogu uz Karaulu 1.4. benzin prokuhat cu...itd...vezano za tvoj komentar uporedi u kakvom se stanju nalaze danas ti francuzi 10 god stari...a u kakvom je taj golf. Franzuci nikad auto neve znat napravit. Tacka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U skoro svakoj od klasa Peugeot pobjedi u zadnjih 5-6 godina... Od ove 208,preko 308,do 3008. Samo 508 je izmakla pobjeda kada je Jaguar odnjeo istu
@HR-MO predzadnja rijec je otkrila
Odlican je zaista, ali radije bih uzeo novog clia kad bih mogao naravno... realnost je da ne mogu ni auto od 5000KM uzeti...
Vozim c4 skoro kupio.. Savršeno za 14k KM..
Samo Lexus i Toyota jaro.
Malo ja auta u ovim kolicima.
Jbga za nase momke ovo ne vazi. Smijali bi ti se jer nije bmw ili audi ma bio to i bmw iz 2003 godine
Neka hvala ja bih ipak Toyotu Corolu kao najlošiju
Naravo da ce biti kada ima sve: udobnost, automatski mjenjac ,virtual kokpit, unutarnje led osvijetljenje...
a zsboli mnoge uvo sto nije dovio 5 zvijezda zs sigurnost sto je vaznije neko led rasvjeta i virtuslni cocpit unutra. Pezo kompanijs je vjerujem pocastila dobro žiri.
@fbUser1577992411 golf kojem su se vrata na testu otvorila dobio 5 zvjezdica
Ovo voze samo haustorčad.... Spavaš li mirno Make Handžiće?