Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni i hoce da ih sto vise izgine... sta je jedan poginuli u mahindri spram dvije milijare ljudi
Nisu džaba oni stalno sa turbanima na glavama ....
Sigurniji si u ustima indijskog aligatora nego u ovom autu.
Otvoris pepeljaru spadne ti blatobran, hajde molim te kad su indijci znali pravit auta, ni cajevi im nisu vala neki.
I kaze pezo, reno...citroen. Plastikaneri zesci. Nema bez svabe nista.
http://www.klix.ba/auto/novi-citron-c4-picasso-osvojio-pet-euroncap-zvjezdica/130709033
@sirmelle Ovo je i Yugo 45 osvojio.
Sigurniji si na biciklu nego u ovom autu
pa i američka vozila ne prolaze sjajno na ovom testu.ona eskalada se raspadne kao da je od kartona, a izgleda kao kuća na točkovima
ali 0 "zvjezdica" ???!!! 2. auto je bolje da se "raspadne" i tako pokupi i odbaci energiju udarca nego da je ko tenk :) i napravi frape od osoba u njemu ! Velicina nije = sigurnost !
@feluga znam nego pravim poređenje da evropa ima najstrožije kriterije kada je sigurnost u pitanju. slažem se da je 0=0 zato malo i skeptično gledam na kineske proizvode. meni je to još uvijek isto kao i ova indija. jedino japan je stvarno otišao daleko ako nije i vodeći po tom pitanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znaci sad gledam, ovaj Renault Kwid je SUV, početna cijena osnovnog modela 262113 Rupija, što dođe 6785 KM!!??? Pa šta hoćete za te pare, malo ispod te cijene kod nas na Piku još Golfova dvica ima.
ovog u Evropi nema, zato što evropski život vrijedi više od života nekog iz indije. Tužno, ali to je tako...
sto je tuzno,., kod njih vlada, drzava ne radi za gradjane,. dok kod nas drugacije,., jbga nismo im mi krivi,.,(bar je tako u Austriji)
proizvodzaci automobila su stoka