Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebate promjeniti naziv u www.vatikan.ba
...otvaram konkurs za lažnog commija, hrvatske nacionalnosti :)...bošnjaka i srbina već imamo, pa da se neki ne osjete "majoriziranim"...prijave nije potrebno slati, jednostavno pustite svoju m.r.ž.n.j.u van, pod tuđim nickom :)
i bog vozi mercedes...
Sve vam je u vjeri dopušteno, čak ne čekate ni da vam Bog oprosti, nego vam vaši u crkvi pišu "oprosnice" koje plaćate, a cijenovnik ovisno o počinjenom grijehu ... A u islamu toliko zabrana, sve nam neizvjesno, oprost samo od Boga, i opet svi katolici hrle u islam! Baš me zanima zašto?
NAŠLA CRKV NAČIN ZA BORBU PROTIV RECESIJE I PLAĆANJE ODŠTETA! IZABRALI PRAVOG PAPU ZA TO!
ima se moze se mecka vozi se
fakat isti milos,ja se bas zagledo pa vracam film,vidim nema logike,al nikako,cirkus
Ja bi onu Svetu Mariju, opaaaaaaa :-)
a jel imate informaciju da li ga papa baca desanskom u nesvjest? papa ono, papa ovo...dosadni ste bre vise, ama fakat ste bre dosadni
pa naravno da bi muslimani željeli biti katolici,,,to nije tajna :)
>>>> PAPA I VECINA KARDINALA!!
na ovoj slici u sarajevu ovaj sto sjedi isti milošević
Bravo za komentar svaka cast sve si rekaoo zene su samo za kuhinje i za zadati gidu ostalo nistaa POZDRAV
Zbog nekih fanatika, mnogi dobri ljudi stradaju! Bolje cuvati glavu ovakvog covjeka, iskrenog i dobrog, nego recimo Obamu koji se voza u limuzini koja izgleda ko tenk! I NEKA SE PISE O PAPI, POGOTOVO OVOME KOJI LJUBI NOGE BOLESNIMA, DA NE GOVORIM ONIMA KOJI IMAJU SIDU I JOS NEKE BOLESTI! Dok je dobrih ljudi, ne znam koje da ste vijere, mozes fino zivjeti!
Selam braćo podanici, selam
PAPAKMOBIL
Jeste "Muškarčina" ja sam ruski pravoslavac i smatram da su saudijski muslimani najpametniji na svetu kada ženama zabranjuju da glasaju na izborima. Ako budu saudijske žene glasale, onda bi mogle glasati za one kandidate koji bi se zalagali da i žene mogu upravljati PUTNIČKIM AUTOMOBILIMA. Zbog toga bi najpovoljnije bilo u celom svetu zabraniti ženama da izlaze na izbore.