Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se opet pitas zasto auta izgledaju tako ruzna, onda pogledaj clanak i vidi da se u Kini prodaje ukupno 18 miliona auta vise nego u evropi i da ono sto je meni i tebi lijepo je svejedno, bitno je sto je kinezu lijepo jer je tu trziste.
trebate dodati podatke i za elektro auta, BEV i hibride, procentualno ucesce u ukupnom broju prodanih vozila, imamo sliku kako napreduje elektrifikacija
mislim da će tesla Y ove godine biti u vrhu mnogih država nezavisno od pogona.
Njemačka auta su sada precjenjena. Nekada da, bili su najkvalitetniji,danas je to veliko pitanje
Zašto "Golf i Peugeot" ako je Peugeot prvi, zašto nije "Peugeot i Golf"?
Mogu samo sanjati da bez kredita kupim novo auto, a nikada neću uzeti kredit za tu namjenu.
Tako ti je jarane i EU cijeloj EU, mislis da se tamo novo auto kupuje bez kredita??
Aki neces kredita,onda zaboravi novo auto..pozdrav i Njemacke
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mnoge je zabolilo što jenPeugeot već neko vrijeme prodavaniji od Golfa...ovom elektrifikacijom se Golf počeo polako gasiti
Kina,Amerika,Francuska,Njemacka kako su ljudi osvjesteni i kupuju svoje,najprodavanija domaca auta,kod nas da se proizvodi neko auto,influenceri bi nasi objavljivali kako je golf bolji za manje para,a klixkovci bi pljuvali po komentarima :)
Golf 2 je ljubav, to je život
Nije to ljubav , to je sirotinja .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)