Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VW je uvijek imao najbolje reklame.
Haha... Evo sad sam je prvi put pogledao. Ali i inace sve reklame su im prilicno kreativne i uvijek imaju neke originalne ideje.
A Coca Cola ? :)
Njemacka je to. Vele sila... Niko kao njemci. Da nas hoce okupirati, pa od nas pokusati napraviti zemlju vrijednu zivljenja u njoj.
Haha čuj ovog jahača magaraca iz Hercegovine. Bolan ni givit ne znate napraviti, a smatrate se većom rasom od Njemaca, prvo nisu rasa već narod, drugo smanjite sa tim lažima ispast' će da su vodozemci nastali od serva(sluga) a ne obratno.
Vele nije sila, nego obicni novinarcic na klixu, a njemacka je velesila :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fast, more powerful, whole new Mario Götze.
Trazite honorarni posoa? Pridruzite nam se ! http://osigurajbuducnost.blogspot.com/
Top Gear ovo davno isfurao sa Kijama i ragbijem :) All we know it's called the STIG!!!
nasli barbareza kopirati -.- http://tvtotal.prosieben.de/tvtotal/videos/player/?contentId=19835
kad cu vec dobiti ban evo gola Avdije ;) (kojeg klix naravno nije stavio) https://www.youtube.com/watch?v=LeLnKXqogVY
Jeste li vidili sta moze nova tehnologija kompjuterizacija ....!
mogu mislit al su nasi papci zapjenili kad su vidjeli ovoliko golfova na jednom mjestu
Juce sam vozio za 6 komada golfova dvojki. Bila je jedna i trojka cini mi se. Jedinstven osjecaj. I znas sta je gore od golfa na putu? 6 golfova na putu.
a mozes ti jer si imaš veliki
Onaj sto je go zavalio, kakav ovdje obrtni moment pokaza i kako ga samo preko transmisije prenese do točkova. Mora da je lamelu na Mahmutovcu trenir'o.
Reklama je svjetska a Golfu kao i obično kažem ne.
...rece glava mudra, pripali cigaru, zalupi vrata svog Fiata Punto, ubaci "kasetu" od Cece i krenu na pos'o u trecu smjenu
Haha, dobro si napomenuo, cece i mice, sve sa cigarama baš idu uz golfiće.
hehehe napravili video sa virtuelnim Gofovima na terenu, shvatam sta je poenta svega tj cestitka Njemcima, sto ne napravise video sa pravim automobilima kao predstavnici KIA automobila koji su testirali svoje ljubimce na ragbi terenu odigravsi utakmicu sa njima
i sta su poslije te utakmice dobili,.,10+ auta za otpada
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
kazu njemci kada naprave rat i auto ono bude svijetsko.
Das Auto.