Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nosam
Imal sta za BiH standard,2000- 3000 eur
ma bjaaaaži, koža kad se usije na suncu, ne mere klima oladit za sat
@le_civor, ocito da si propustio nekoliko desetljeca u auto industriji, da li si cuo za ventilated seats ili ventilaciju u sjedistima?
A unutrasnjost novog Audia A8.Eheee.
BMW 850 iz 92 je neprevazidjeno auto i sada kostaju kao neka nova auta a o ac shnitzer modelima i alpina i do 100,000 eur. novi model tek treba da se pokaze ne sumnjam da je zvjer
isto kao moj golf 2 samo malo drugačije....... :(
Joj kako me provocirate, tacno cu prodati stan i cekati da pojeftini na 60 000
POsto je buducnost u LED panelima i ekranima osjetljivim na dodir, ovo je minus jednoj 8ci, posto bi ona trebala da bude nesto iz buducnosti, kao i njegov prethodnik koji je bio ispred svog vremena.
I jednim udarcem razvalis cijeli ekran. Ili ako prospes malo pića na display.
Ekrani osjetljivi na dodir nisu preporucljivi za auta..sve sto moze utjecati na koncentraciju vozaca,sto mo udvlaci paznju nije dobro za vozaca...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)