Pogledajte render
0
Ovako bi mogao izgledati Audi Q4
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo steta sto od koncepta ostanu samo 4 kruga...
@Glupan98 4 kruga su dovoljna...vidi opela ima jedan, a i njega prekrižili
...mogao bi, a i ne mora...😉
Isti X4.
@PaulieGualtieri Vrlo dobro znam zato što sam par ih vidio na ulici. Isto što je Mercedes kopiro X6 sa GLE. Tako i Audi kopira X4 sa Q4.
@PaulieGualtieri Gdje ja živim, ima ih već 3. Tako da ne znam šta je tu sporno.
Volio bih znati koliko su platili prava na korištenje Q4 oznake...
@salca @Japanska jabuka hahaha :***
U redu skontao sam ...sorry !
Ej, duboko izvinjenje i od mene.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@japanska jabuka,... dosta vise sa tom zavidnosti i ko kako zivi vani i sta radi,.... kako god zivi opet bolje devera nego mi ovdje a dobro ljeti i nama dodje kad donesu €€€€
MIslis da bolje devera? Ne bih se slozio s tobom, a ni mjenjao sa njima. Jedan kolega otisao u Svicu, ozenio se, inace dr po zanimanju, tamo nosi namjestaj, od zenine rodbine firma. Jbg. kuka stalno, hoce nazad.
@Japanska jabuka garant je dobar dr.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moc cu ga vozit 2092, I to ga rentat kad dodjem iz svicarske, samo na znam dje cu doc...
Pismenost ti nije jaca strana..morao sam ovo napisati.
@salca Vidis da je nas polupismeni seljober koji je pobjegao u svicu, tamo zivi kao stakor, i onda dodje 15 dana u BiH i glumi elitu. Tamo zivi na pasteti da bi mogao ustediti da se malo kurci u Barlotiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)