Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli ovo imati a ne voziti. Pa to je isto kao da imaš vrhunsku ribu pored sebe i samo je gledaš. Hebo pare, samo jednom se živi!
Ovakvi automobili privlace poglede bez obzira na godiste. Jednostavno, ovo je domenu egzotike.
Zadnji “analogni” auto ikedini takav ikad je Dodge Viper...a ovo je najljepsi Ford ikad i jedan od najljepsih auta ikad
Garant neki bošnjo vratio kikometražu
Nije za svakoga ovo auto
Tako i u Kramaru kazu
ajahhahahahahahahahahhahahahhahaha,dobra dobra
Salu na stranu,fakat vracaju kilometre haha
Ma dzaba kad je strao.
@adnan35 nema lane assist, grijanje u volanu a bome ni drzac za kahvu. Pisaj ga
vracan 100 hiljada
Staro oronulo auto izhebano sa vracenim kilometrima koje će se prodati nekom naivnom rastrošnom šeiku u emiratima...a on ce biti srecan sto je imao priliku da se rukuje sa amerom vlasnikom a auto nece ni pogledati ali ce zato državnim novcem liječiti komplekse arapske manje vrijednosti. Opet kakim po kliksu.
Tesla je vrh,
ili je letio? ili isao u rikverc? nema sance da su mu kilometri vracani