{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoren novi Nissan prodajno-servisni centar u Tuzli

S
28.10.2011. u 11:45
0
6
Otvoren novi Nissan prodajno-servisni centar u Tuzli
0
Japanski proizvođač automobila Nissan, koji na bh. tržištu u 2011. godini bilježi rast prodaje od gotovo 100%, širi i mrežu svojih ovlaštenih partnera u Bosni i Hercegovini, otvaranjem četvrtog prodajno-servisnog centra. Naime, nakon Sarajeva, Banja Luke i Mostara, Nissan je sada prisutan i u Tuzli, u sklopu autokuće Grabovičkić.
AK Grabovičkić, koji se automobilima bavi još od 1974. godine, nakon Renaulta, svoju je djelatnost 2004. godine proširilo i na marku Dacia, a od 2008. godine posluje unutar savremenog prodajno-servisnog centra površine 2.000 kvadratnih metara na lokaciji Šićki brod, čime je region sjeverno-istočne Bosne dobio prepoznatljiv centar, urađen po svjetskim standardima.

Pažljivim procjenom tržišta i vlastitih mogućnosti, preduzeće Grabovičkić je odlučilo svoje poslovanje proširiti i na marku Nissan, koja je na ovaj način dobila strateški izuzetno snažnog partnera, a svi vlasnici i ljubitelji Nissan vozila u Tuzli i okruženju, mogućnost nabavke i servisiranja svojih vozila.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: