{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu počela gradnja Hyundai prodajnog centra

F
12.9.2011. u 13:07
0
0
U Sarajevu počela gradnja Hyundai prodajnog centra
0
Premijer Kantona Sarajevo Fikret Musić i načelnik Općine Centar Dževad Bećirević danas su položili temeljac za izgradnju prodajno-servisnog centra "Hyundai Auto BH" na lokalitetu Šip.

Prodajno-servisni centar sastojat će se od suterena s parkingom, otprilike s oko 120 mjesta, zatim prizemlja koje se sastoji od salona, skladišno-administrativnog prostora i servisa sa šest radnih mjesta te galerije koja će imato oko 600 m2, a koja je predviđena za administraciju i prodajno-servisno osoblje.

Ukupna vrijednost radova je oko devet miliona KM i izgradnja će trajati 10 mjeseci. Izvođač radova je kompanija ANS Drive d.o.o. Sarajevo.


Mario Marić, vođa projekta izgradnje servisno-prodajnog centra "Hyundai Auto BH" kazao je da će u početku u novom objektu biti uposleno osam osoba , a da se za nekoliko mjeseci očekuje upošljavanje još najmanje četiri do šest osoba.

On je naglasio da se prodaja Hyundai vozila u BiH, unatoč vidljivim znacima krize, odvija u skladu s predviđanjima.

"Hyundai Auto BH" je ekskluzivni distributer Hyundai automobila u Bosni i Hercegovini i kontinuirano radi na širenju i jačanju svoje prodajno-servisne mreže.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: