Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozel zamjena? pp ...
Osvježava fauve...ubacuje arbre magique na unutrašnji retrovizor i još jedan kod auspuha, da lakše isfolira na tehničkom. Golf III, 17. redizajn.
Ren'o , Pez'o , Citroen i ostala plastika na aparatima , odnosno u servisima. El plastique na infuziji.
bošnje sa primanjima do 2 tisuće kaemova u delirijumu...
Ne znam stvarno ko je jos lud ka iskesira pare za VW prevare. Po broju minusa ce biti lako vidjeti koliko takvih budala jos ima.
@Johnny Knoxville Kakvu Fabiu .. to je vrh za njega. Mozda je bolje : Vozaj Ren'o Mulitpla HAHAHAHAH grohotom se smijem !
@krajprice Multipla* Ne mogu da napisem od smijeha...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
neinventivan i dosadan dizajn kao i kod svih ostalih... auto za malograđane, i jalijaše iz sarajevskih mahala, Vratnik & Co
nemaš ti pojma
@hardwell Jok, nego francuska kola. Uvijek avangarda dizajna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Golf sa 420ks...ode sve u tri lijepe.... :)
bake uzima sebiji da noze otic do binga