Najlakše ga je kupiti
0
Održavanje Bugatti Veyrona
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro djecace idi ti igraj jos \"need for speeda\" ocigledno si jos zatupljen tim stavrima; bas ces ti traziti pistu da se trkas negdje; naravno da neces vec ces negdje u gradu ili na autp-putu gde se ne gleda top speed vec medjuubrzanja; u ostalom vidio si video sta mu McLaren uradi;
@F1 Zapravo opuse, al opet zavisi gledano iz konteksta...... POznavalac rece da ga McLaren uzme na 402, sto ti se i pokaza tacnim jer je vodio sigurno vise od pola utrke, a onaj ti fino kaze da je staza duga 1 milju ili ti ga 1600 metara....
ova kriza me malo poremetila pa se nazalost moram rijesiti jednog primjerka, a ovog drugog ne bi dao za drzavu
@ poznavalac http://www.youtube.com/watch?v=JdVZU96gkDM opuse jel\' de ?
@SA-X Kao prvo, glup vam je naslov, jer da ga je najlakše kupiti sigurno nije. Kao drugo, glupa vam je ova zadnja slika Veyrona u vodi. Jel\' ista trebala poslati čitaocima neku poruku, il\' ste je tek onako ofrlje ubacili?
Najgluplja investicija od postanka covjecanstva, nema dalje
ma iskreno sranje od auta, mozes ga voziti od pumpe do pumpe jer za 12 min. prosjecne voznje trosi rezervoar od 100L, a plus sto bi ga jos dosta auta otreslo na 402m ko \"slinu\" , cak na youtubeu ima video McLaren ga opuse samo tako, uostalom ko ce ga i gdje voziti preko 350kmh, a kamo li 405, kolko su ga jednom testirali i to sam 10-ak sekundi jer pocinje mu goriva ponestajati..
Sa svim nabrojanim, pretjerase u proracunu sa 210.000 eura. Znaci, ipak ga kupujem
ukradeno sa http://www.automotosvijet.com/ objavili oni sinoc
@dildon ne budi smjesan.pogledaj testiranja brzine,ubrzanja,tacnije svega pa ces zakljucit koji je jaci i bolji.Ti ako si fanatik njemackog mercedesa i engleskog mcclarena nemoj pricat nebuloze.spusti se na zemlju
Ja da sam bogat i da imam para ja bi i milion godisnje davao samo da ga imam...
Vejron ga moze samo dojiti McLarenu F1
lafo nesto sve specijalno, ima kare sve i za veyrona :) a sto se tice motora, jakara u brezi jede bugatije za dorucak :)
hajd zivio G II!!!
Vlasniku skupo komplet pranje vozila za 10KM pa ga odvukao u potok da preleti jednom spuzvom...:))))) Nece njega levatiti ovi iz autopraonica vise!!! :)))