Inicijativa iz Volva
0
Odličan automobil za kućne ljubimce
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sve je to nofi,al ne bi ja svog Rotta stavio u gepek nema Boga.Pa prije bi zenu stavio u gepek,hehehhehe
e kupit cu jedan ovakav kucnom ljubimcu....
trooper ocigledno nepoznajes nikoga ko ima kucnog ljubimca i brine o njemu ;) prema tome ne geralizuj
nemere tu moja junica stat
@ volim zivotinje, to samo budale rade, oni koji nemaju pametnija posla i koji vole da im smrdi po cijelom stanu i autu.
na zapadu je normalna stvar da se prema zivotinji ponasas prikladno, da je hranis redovno, vodis veterinaru, mazis i pazis i gledas na njenu sigurnost tokom voznje, jer se kucni ljubimac ovdje kod \"nas\" smatra clanom porodice, i onda kad cujem komentare kao sto su \"truli zapad\" pitam se kome je trulo u glavi ...
AV VAV AV
Pa sta ce kad mogu u krevet sa gazdaricama sto nebi i imali svoje mjesto u autu.
Trooper. Zasto na zapadu nisu normalni?? Kucni ljubimci su clan porodice.
I tako pade Volvo u mojim očima...
ovi na zapada nisu normalni.