Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa stvarno su ono do jaja
@jebimova majka se najbolje guzila u golfu 2 na darivi.
\"ASA Auto će ih nagraditi i Volkswagen kačketima\" muhahaha
najgora auta ww
pa bolji moj ford od svih ovih golfova
Ovo nije fabricki GTI nego TDI sa GTI dijelovima.
Ja stvarno ne vidim sta je problem u tome sto je nagrada \"samo \"100KM, pa sta bi vi htjeli zapravo, uz to jos par sitnica na poklon i karte za party i to je to.Super!
bezze ima moj rodjak bolji golf
hahahaah 100 KM goriva Ovo nije volkswagen organizovo mogla je samo asa u sta cisto sumnjam. ovo je djelo pungasa hahahah bravo Edise, samo se ti deri kad vodis formulu 1 ko da vodis finale lige prvaka!
jedno je šta piše, a drugo je realnost... da je ASA Auto smislio ovu nangradnu igru, istu bi postavili na neki normalan automobilistički sajt ili ekskluzivno na volkswagen.ba, te se sigurno ne bi sramolili nagradom od pišljivih 100KM, već bi to sve bilo organizovano na jednom visokom nivou. ovako ih je edis samo obrukao i uvukao u svoje propale projekte.
\'\' toyota 08.01.2009. u 23:18 ovakvu cifutsku nagradnu igru moze smislit samo Edis Jašarević, vrli voditelj Formule 1, koji vozi samo punim gasom... toyota 08.01.2009. u 23:21 samo mi nije jasno kako je Edis ASA Auto uspio ugurati u ovaj projekat... \'\' ------------------------------ Nije Edis to smislio, niti je Edisova nagradna igra, nego je nagradna Igra Volkswagena. Samo je glasanje islo preko PunGas.com . Procitaj malo sta pise na pungas.com/golf6 - ako uopste znas citati: U susret novoj generaciji automobila koji je obiljezilo cijelu jednu epohu, ASA AUTO, Volkswagen importer za BiH, organizuje nagradnu igru kojom slavi i nagrađuje sve dosadašnje Golf-generacije.
Da cijeli zivot golfa dvoju vozaju, umobolni kreteni sa sirotinjsko odvratnim umom kad kupuju takav auto...
kakva firma takve i nagrade...cudo im nisu uzeli po 100KM sto su ih izabrali...koji su to samo cigani...za ne povjerovati!!!
haahahahahaha ja nagrada majko mila!!! :)))
dobit ce skoro pa pun rezervoar goriva.petica gti fabricki.sigurno je bila opaka konkurencija