auto
0

Odabrani najljepši Golfovi u BiH

Sarajevo-x.com
Vlasnici pet najljepših Volkswagen Golfova u Bosni i Hercegovini pronašli su put do svojih nagrada u nagradnoj igri "Slavimo i nagrađujemo stare generacije, a pozdravljamo novu generaciju najboljeg Golfa do sada“ koju su organizirali ASA AUTO, Volkswagen importer za BiH, PunGas.com i OMV.

Žiri kojeg su činili predstavnici ASA AUTO i PunGas.com, odabrao je 5 Volkswagen Golfova od I do V generacije. Njihova odluka nije se bazirala u potpunosti na glasovima i prosječnoj ocjeni koje su prijavljeni automobili imali na PunGas.com/golf6 ali je bila jedan od značajnijih faktora u donošenju odluke.

Golfovi pobjednici biće izloženi na platou Skenderije, na dan promocije Golfa šeste generacije, u subotu, 10. januara 2009. Pobjednici će dobiti bon za gorivo u iznosu od 100.00 KM, limitiranu ediciju VW sata i ulaznice za koncert Bombaj Štampe i Halida Bešlića u Domu mladih, a drugoplasirani će također imati priliku uživati u koncertu.

Organizatori nisu zaboravili ni ostale učesnike nagradne igre, pa će tako PunGas.com kao posebnu nagradu uručiti pet plaketa Golfovima koji su prema glasovima i mišljenju posjetilaca ovog portala najljepši, a ASA Auto će ih nagraditi i Volkswagen kačketima.

Tokom nagradne igre koja je trajala od 24. decembra 2008. do 07. januara 2009. glasalo je preko 15.000 posjetilaca, 145 učesnika je prijavilo svoje Golfove za nagradnu igru koja je bila dio promotivne kampanje u BiH novog modela Golfa VI od 15. decembra 2008. godine.