Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud mi ba dvije marke!?
idu i euri...
Ovo je najbolji dio teksta i savjet : "Također i rezervoar goriva uvijek treba održavati gotovo punim, jer se nešto nepredvidivo može dogoditi u saobraćaju te vozači mogu biti prinuđeni da čekaju u koloni vozila, nekom zastoju, snježnom nanosu i slično". Pa vi sipajte za cenera!!!!! :DDDDDD
Najbolje je reći, "Naspi do vrha za cenera".
Znamo se imi kurcit, a kod svakog gume ms, sava
Također i rezervoar goriva uvijek treba održavati gotovo punim, jer se nešto nepredvidivo može dogoditi u saobraćaju te vozači mogu biti prinuđeni da čekaju u koloni vozila, nekom zastoju, snježnom nanosu i slično" kod mene ima 5%goriva, ostalo je puno do vrha havom
Ma dobro sve, ako imas auto u biti ovo znas i sam ali cuj da imas pun tank, kako je gorivo skupo najcesce vidam rezervu nego polovinu tanka a gdje pun rezervar, to je donekle moglo kad je bilo 1.60.
Članak je koristan u jednu ruku,ali ovo oko filtera za ulje mi bode oči! Kakve veze ima filter za ulje sa parafinom u nafti,pod uslovom da pričamo o ispravnom vozilu sa ispravnim motorom bez oštećenja??? Pitanje je upućeno gospodinu Ceri.
Najbolja je ova da rezervoar mora bit skoro pa pun. Lolcina
Možda griješim ali zar to ne bi značilo da gume nazad imaju više "grip"-a zbog dodatne težine?
Cuj pneumatike sto bi francuzi rekli pneumatique i sad ovaj novinar misli da je pismen reci gume zimske kad pukne kazes puce guma ne kazes puce mi pneumatike
Sta ce se sirotinja pripremiti za zime. Vecina vozi na ohrndanim celostonkama. Kupujte slep kamione i eto biznisa.
Super brko slika 6
A sta ako imam zimske gume sa lancima u gepeku a ljetne nove bez lanaca, ili ljetne stare sa lancima a zimske nove bez lanaca ili obrnuto?
Ako imas sve cetiri zimske ne trebaju ti lanci...citaj zakon...
Iako zakon jasno kaze zimske gume sa 4 mm ILI ljetne sa lancima, od danas pa sve do 15.aprila svako zaustavljanje od strane policije znaci pitanje imas li lance i cekanje negativnog odgovora ne bi li te kaznili. Da ne povjerujes koliko ne znaju ono sto primjenjuju (za platu naravno).
Pa ti fino skines clan zakona i nosis na papiru ili telefonu pa fino izlistas na uvid...ha ya
"Iz Bosanskohercegovačkog automobilskog kluba (BIHAMK) upozoravaju vozače da postoje dva zakonski važeća Pravilnika sa suprotnim odredbama o zimskoj opremi (Sl.glasnik BiH 13/07 i Sl.glasnik BiH 23/07)." Tako da moze primijeniti zakon koji on hoce i da on bude u pravu! ;)
Cuj,mjenjaj gume svake dvije god?! Cak je po zakonu,pravilno uskladistena guma nova do 7god starosti.
Iako zakon jasno kaze zimske gume sa 4 mm ILI ljetne sa lancima, od danas pa sve do 15.aprila svako zaustavljanje od strane policije znaci pitanje imas li lance i cekanje negativnog odgovora ne bi li te kaznili. Da ne povjerujes koliko ne znaju ono sto primjenjuju (za platu naravno).
al su ovi rano ustali da sve ovo istestiraju