Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mercedes ❤
Pravo su Švabe pođonili novu LADU.
Cudo nije naslov; iscurio render pa provirite
kad porastem kupicu sebi isti 'vaki
...renderi...u prevodu? Čisti bezobrazluk.
''...šta on ima od škole, samo poštarski kurs...'' ...
The Best or Nothing
ne znam da li sam ja ostareo suvise ili mi se nesto desilo, ali koga jbte vise zanimaju ove gluposti oko konjaze 300 400 500 1000 ks ma jebite se meni je moja fiesta 1.4 tdci kao bombona..
1.1 benzin, 33 ks i svi prezadovoljni... trosi ko upaljac a doveze te na isto mjesto gdje i ovi ovakvi automobili. e sad da li sat vremena prije ili sat vremena poslije to mi i ne igra ulogu neku. vazno je na vrijeme krenuti kako kaze narod, niko se nije us.. sto je WC daleko, vec sto nije na vrijeme krenuo.. :)
mojne da jedete govna, cuj trosi ko upaljac, eno ti ga pezo 1.1 deklarisana potrosnja gradska 8.2 L, punto 1.2 nesto manje od 8 L, i onda ce te vi tu da sere kako trosi 3-4 litra na 100 KM, kod dizela je druga stvar, gradske minimalno 5 L sve ispod je je suplja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne rade nedeljom, ne mogu ga uplatiti, ko će dočekati ponedeljak