Podiže kompakt klasu na viši nivo
0
Objavljene fotografije unutrašnjosti nove B-Klase
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVRSENSTVO BEZ MANE!
Veze ti nemas.... Rucica mjenjaca u novijim Mercedesovim vozilima je smjestena gdje bi u Golfu bila rucica za pokretanje brisaca....
Vidi se talijanski dizajn Šulc nikad i nije znao dizajnirat svaka čast kvaliteti ali dizajn ko tenk T-54
Ovo je kod nas već zastarelo...
E moja rano, a ja još uvijek gulim golfa 1 tzv es-paket i to mu obrve istruhle strah me da negdje ne otpadnu na semaforu.:)
a ovo je bilo prije 4 dana. bolje ne objaviti nego toliko kasniti.
Gdje ti to vidiš 1000000.. opcija i dugmića. Pa više od pola dugmića je od telefona. P.S. Super izgleda ali ništa nije podigao na nivo koji je viši od postojećeg.
aloha mi mrok - sacu ja otic malo u sud malo podmazat advokate sudiju - osamarit koju zenu pred sudom, propucat kojeg duznika, koju ribu pokupit i norucit sto prije da mi dojde i usput stedit mOlo kad izajde ovi novi S AJ-EM-GEJ
A gdje je mjenjac ? Pihhh znaci ovo nije vjerodostojno
Da je bar i spolja ovako lijepa :/
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Golf II jos uvijek zakon!
spejs satl :D hahah dok na sve naviknes, naucis.... pih... 1000000000 opcija i dugmica :D