Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni jedan nije zasluzio nikakve nagrade, jer nema nigdje nikakve inovacije vec odavno... Inovacija nije novi touch ekran i 128 nijansi boja interijera i novi oblik farova... Auta su mehanicke sprave i treba da imaju bilo kakve mehanicke inovacije i poboljsanja u novim modelima.... Sve sami face-liftovi
tesla model y. ima kamaru inovacija u odnosu na model 3.
Svjetski automobil godine je......hitna pomoć!!!🤔
Novi Hyuee i20 je klasa od automobila.
Citroën C4 / e-C4
Prosle godine laskavu titulu automobila godine odninela je ubjedljivo Kia Teluride. Ove godine tu su novi Sorento ili Optima, ko ne zna o kakvim se automobilima radi, obavezno pogledati.
@4fun Kakva Kia bolan ? Car of the Year 2019 Jaguar I Pace Car of the Year 2020 Puegeot 208
Subaru Outback,Honda Passport,Mazda CX9!
Ovako cemo. Toyota highlander, volvo xc 40 recharge p8 awd, onda mercedes gls amg a moze i ova alpina a urban car moze ova toyotica yaris ....
volvo ????? 400 kg teži od tesle 3, sporiji, sporije se puni, kraći domet i nema update preko interneta. jah, i za 10-15 milja € skuplji.
trebali su sacekati septembar i predstavljanje nove S klase...