Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista, kakvu a8cu bakir voza... ali zato radon kadilaka fura... dok ne kaskaju za njima ni zlaja, ni dodo, a vala ni covic.
http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
BMW BOG MOTORNI VOZILA
Sta znaci "render" na BHS jezicima?
vidis da je slika u 3D-u, nije prava. kad se uradjnena slika/video iz 3D-a prebacuje/obradjuje/exportuje u ovo sto sad vidimo se zove renderovanje. :)
Ma znam ja sta znaci render na engleskom, to sam magistrirao prije 6 god, ali na bosanskim jeziku to ne znaci nista. Zato ja pitam sta znaci render na B/H/S. Papci ne znaju otvoriti rjecnik jednog Zeljka Bujasa pa pogledat rijec za pravi prijevod.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dovoljno je bilo da su nacrtali i objavili novi far, ostalo je 99% identicno... Ovaj audi iako ga pravo volim nekad bas zna biti bezobrazan... Isto kao audi a3, 10 godina pravili haman isto auto...
dobar samo je prvi TT imao najbolji design
"Sportski" auto a platforma kao kod Skode Octavije. Ma ne mogu oni ni u isti recenicu sa BMW i Mercedesom.
mozda nisu mogli do prije 10 godina.. sad bgm itekako.. u svakom segmentu i svakim autom su bolji.. pogledaj i upredi samo interijere pa onda ostale karakteristike.. uzmi sam i provozaj pa ces vidjeti :)
Jesu ga i izmijenili, sturili se jadna majko...oooodavno precijenjen brand, auta ko jaje jajetu sva...
Na prvi pogled izgleda isto kao i prethodni. A i na svaki sljedeći pogled takođe :)
Pun mi je k**** Audia svi isti samo im mjenjaju dimenzije zavisno od klase, ni do koljena nisu BMW-u ili Mercedesu.
"skresani" r8