Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đaba parim oci ;D
Ma bjezi dabe sebi nabijam komplekse :P
" i aluminijsku radilicu sa četiri ventila po cilindru" ovu tehnologiju su ukrali sa Enterprisea....kad prevodite text kliksovci barem se potrudite da prevedeno pogleda neko ko se razumije u materiju samog teksta.... Ovo je glupost kakve nema ni na bhtuningu... Sto se mecke tice - beton!
nisam neki ljubitelj AMG-a, ali priznajem da imaju najmocniji zvuk u klasi, nekako robusan, kad prodje sav se najezim.. vise gotivim BMW-a, Audi prvenstveno radi Quattro pogona...
commi.original , kad ti je rođendan............. : )) !?
Jel' moze zamjenja za nesto sa profila, uz doplatu ???
....do zadnjeg detalja,.......švabo je to..........
volim BMW al ovo je perverzno kako izgleda :)
razbolim se samo gledajuci slike,kakva elegancija od auta to nije normalno