Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preseravanje. Kao da je za cirkusa pravljen. Koliko bolje izgleda jedan audi A7 i neko slicno "realno" i "normalno" auto.
Ruska lada ima 100% bolji concept car s imenom RAVEN ...Lada Raven....gledaj i uzivaj...
Ali to je i dalje Lada :)
Jos jedna od igračaka za prebogate
slika br. 2 - bolesno! :) ali premalo konjica za suprotstavljanje velikima
ovo auto nema konkurenciju, SCG je firma koja je specializovan za trke, tako da je ovo auto ustvari trkace auto(postuje sva wtcc pravila) koje mozes registrovati(ovaj Competizione ne) tako da usporedjivati ovo sa nekim ferraeijem ili necim slicno je nepotrebno
Znam, ali to nije opravdanje. A ako cemo pricati o trkacim autima za cestu, ima konkurenciju - Radical.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pokrijte ih sada da ne nazebu, vidjeli smo kako izgledaju...
Da li i vas zanima što nam juče ukinuše komentar na to da je Passat auto godine u BiH? Inače teško ko da će koristii kako kazu ovu cestovnu verziju..
Zato sto je neko napisao koliko je puta bolji od svih francuskih kanti.
Jeli ovo betmen opet u modi.
Haman , tu je to "neđe"
More slika a nijedna unutrašnjosti šteta:(