Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva strahota!
volio bih vidjeti mrcinu onako ispod haube golim okom... tu dobije jos 200 KS na lijepe oci... strasna makina old fashion rulz
Malo vise istrazivanja ljudi. Auto se pravi u Australiji. Ne u Americi. "Commodore"
A sine dizajna... retro... iz 1998.
zajbanije izgleda dvica s spojlerima od 10 kila
eki "SS"?! a sada, zamislite da neki njemacki proizvodjac automobila odvali ovakav naziv modela :)
SUPER, konačno jedan američki po evropskim kritrijma
Šta se lozite ba, gdje bi ste vozili ova jaka auta, po gradu jel.. haha od semafora do semafora, ili da ne govorim po malim gradićima tipa Kakanj, Ilijaš, Konjic itd, gdje mozeš pješke obići grad za 7 minuta. Shvatite da zivite u vukoje.bini gdje je dvičar golf sveto auto, ne maštajte o nekim zvijerima, nego gledajte šta manje troši. Čak i gazda Mandić pumpi vozi H2 HUMMERA ali je ugradio plin u nj. Usput ovo auto je isti 'CRUZE' samo veči malo.. ništa extra!!
Zapravo je samo preuzet motor u potpunosti iz Camaro-a SS.
Odlicna jurilica, nadam se da nije previse skupa.