Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juventus?
Odlično
Meni je vala i ljepsi i pismeniji ovaj iz 2018 10 puta, ni golf 8 pa ni buduci 9 i 10 nece opet biti ni blizu. Ipak je audi exclusiva vw-a.
ubio se ca cijepanje kroz sokake po Starom gradu, jer su dole nize u svaku ulicu stavili po dvije kamere... ps posebno zaobilaziti od skenderije prema grbavici 🙄
ja mislim da za par godina nece imat ideju kako promijeniti izgled Audija
Pa iskreno ne vidim zašto bi se uopšte mijenjao toliko drastično.
@fbUser1571384906 Pa nije svrha mjenjanje dizajna idolu. Treba napraviti jedan dizajn po kojem ce audi biti audi i taj isti dizajn nadogradjivati generacijama. Zato iduci put kad vidis na cesti auto da znas da je audi. A ne da je jucer bio audi a sad da izgleda kao ford focus ili neki peugeot.