Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je moguce da se ljudi hoce udarat zbog auta...hahahahaha...tipicne bošnje
Od toliko udobnih auta kupiti sepet samo da bi ga mogao dobro prodat istom sebi je sirotinjska svijest prosječnog Bosanca
Jao zavidnih dusa ko da vam VAG iz dzepa uzima. A jos su gori ovi sto spominju golfa II a u VW su zadnji put bas u tom autu sjedili. Rado bi ovakvo auto imali, kupe pežoa renoa pa zugaju pi klixu.
Smece najobicnije. Samo se glupi bosnjo lozi na vw. Svugdje u svijetu to smatraju ispodprosjecnim automobilom
Zato valjda VW i jest' preuzeo tron i postao prvi proizvodjac na svijetu i to nakon najvece krize u povijesti automobilske branse, jer ga svi smatraju ispodprosjecnim. Pravi si retardinjo! Nemoj to gdje javno objavljivati, postaces haman veca fora od Ziskovog jagnjeta.
@yeniceri a u kini su prodali koliko miliona auta,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj TSI motor troši više ulja nego benzina.
mozda si mislio FSI
@kotromanich I taj isto, ali ovaj sa turbinom još više. Posebno onaj 2.0.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
revolucionaran dizajn :):):)