Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek izašao iz fabrike, a upaljena Check Engine lampica. Das Auto!
Moraju goriti lampice kad je auto ugašen! Pogledaj malo bolje, samo je dat kontakt!!!
U ovako velikim autima nikakve ljepote. Samo su ameri zeljni ogromnih dzipčina koji ih mogu prevlačit ko kad im je prosječna težina 150kg. Dobro je moja nana govorila: Do 100kg insan, preko 100kg hajvan.
Ja na prvu pomislih slika i vijest o novom Dusteru
Kada mi dodju ovi velikograđani sto govkre protiv vw i porede ga sa nekakvima Reno dacio japanac ovo ono....gospodo ja bi vas zelio samo upitati gdje su ti renoi dacio i japanci iz osamdesetih godina???? Vw iz osamdesetih je jos normalno vozilo koje se vozi kod nas i ta auta imaju preko 500.000 kilometara i vjerujte da uz odrzavanje mogu jos toliko preci... Kako vas nije stid ista reci protiv vw, najjace auto na planeti...
Seljačka marka..
VW iz 80ih se još uvijek vozi zato što su tad pravili dobra auta ali od 90ih su popustili sa kvalitetnim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako se meni čini ovo je samo za Sjeverno Američko tržište s obzirom da će se proizvoditi u Čatanugi
Al opet mogu zamislit 5-6 komada u Bakirovoj ili Čovketovoj koloni.
Meni je ovo vrh!
Cuj crossover... vi niste normalni
vw koji lici na auto i nije klasicna kopija ostatka koncerna
Sad kad naši političari ovo vide odmah spremite jedno 300tinjak komada full opreme
che bello 😍