Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja koliko znam npr onaj RS6 MTM ima 730 konja ,al neko je naveo vec da ima oko 2 tone nije to malo kada djeluje centrifugalna sila ,tezi da izleti sa staze bez obzira sto je quattro , nego bih volio vidjeti vipera 1 na 1 sa M6 hurricane :$:$:$ perverzija
HAHA kakav RS6, pa na stazama je sporiji od subaru impreze, focusa RS, leona cupre i megana. Eno vidi na fastestlaps. Jes on na pravcu brz ali 2 tone... A kazu ameri kad dodju na nurburgring da je to cirkus. Zakupe stazu na par dana, prerade auto maksimalno, nabave najboljeg vozaca pa voze dok ne ostvare najbolje vrijeme. A evropljani obicno odvozaju po 2,3 kruga.
Otkad je to RS6 V6? Malo se educiraj, pasa moj! ;)
@Audi ti naudi
http://www.fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html
ja bih volio znati prolazno vrijeme audija RS6 V6 na ovoj stazi, 720 konj sigurno ugrozava ovo vrijeme s dobrim vozacem taj \"familijarni karavan\" moze zasigurno da zaprijeti ovoj zvijeri!!!
kako god ja sam ga jednom vidio uzivo i jeza me je spopala na pogled na njega... strasna zvijer... volio bih samo da cujem kako urla 8 litara masine pri jedno 5-6 hiljada obrtaja.... brrrr....
nikad. 2009 je receno u krajlzeru da ce stopirati proizvodnju do 2012 kad izlazi nova verzija (a to je to sto vidis na slici). inzinjeri ferarija su pomagali na novom modelu.
ZVIJER :) btw.Zar 2009 nisu rekli da vipera povlace iz serijske proizvonje ???
Raketa na točkovima
Moja zivotna zelja :$