Još jedan novitet iz Hyundaija
1
Uskoro Novi Santa Fe u BiH
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manje para manje auta, tu nema inovativnosti.
Ovo je preskupo auto za ono sto nudi.
@tutr Vozio se u tom govnetu. Od tada više nikad ne sjedam u to govno...
@agent sviju ti mrvih,jesi to sam vidio ili ti je neko rekao,to za skodu ...nemogu da vjerujem,cuj ko skoda....
Osim Hyundaija. Pa to je govno najveće. Još uvijek prave aute (i20) koji ne vraćaju brisače u početni položaj. To je imala škoda 1000 MB još 1965. Govno od auta vazda bio i ostao.
izgleda kao Kia Sportage ali izgleda dobro... O veliki kritičari šta to za vas nije plastično? Audi čiji se novi i stari modeli razlikuju u rasporedu ledica u faru? Ne s.e.r.i.t.e, prošla su vremena kad su postojali samo VW, Mercedes i BMW, danas svi prave dobra auta.
hoce li biti kakva reklama sada?
Izgleda... plasticno :/