Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene prednji dio podsjeca na ford scorpion nidje veze ja bi licno volio vozikati novi audi a8 :D
hoce bit navale u bih za tim autom
jebe mi se da je meni jedan ovakav da prodam i kupim sebi hljeba
fak this shit
A kad penzioneri navale sad kupovat novu s klasu....
Mercedes je cudo Nema ga boljeg, al je SLK poseban
ovo auto ako ovako bude izgladalo serijski je smece
Jedva cekam da vidim Brabus verziju S-Klase. E ljudi jucer sam u Budvi / Crna Gora vidio nesno nevjerovatno LUDO! Rexton Brabus Engine Tuning ali stvarno ludnica sto sve ima od opreme: Veci je i ima nesto na krovu, mnogo jaca masina, DVD ekrani na zadnjim sicevima Horror....!!! Volim BMW jer je BMW ali ovom autu skidam kapu.
sjajno
stvarno lici na focus-a...
Pravo gastarbajtersko auto.
dobar je i jugo
Ma svaka cast Audiju, BMW-u i MERCEDESU... To vrijedi svake pare, a nova s klasa sigurno da ce biti super isto kao i A8 i sedmica
prva liga auto!!!
dream on zna se ko je tata Mercedes Benz