Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju bogatu istoriju, imaju znanje potkovano iz F1...moguce je da svasta naprave...vidjet cemo, vidjet cemo
Balkancu ništa bez getei teesi 1.2 sa osam turbina, dva mehanička kompresora i 350 KS, deesge sa trinaest brzina....drugim riječima, precijenjenog krša njemačkog....
Nista balkancu od golfa 2 dizel, celavih niskoprofilnih guma na ofarbanim starim alu felgama, kineskih ksenona i stopaljki. Naravno sa sperplocom umjesto ploce sa turskim zvucnicima i wooferom u nekakvom koferu. Facelift ujupno 150 KM. A taj 1,2 tsi nece se ni uvoziti, raspadce se uNjemackoj.