Simbol Istočne Njemačke
0
Trabant se vraća kao električni automobil
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posmatrac, ne seri balkanac jedan shugavi. Elektricni trabant je na trzistu 2012. http://www.4wheelsnews.com/all-electric-trabant-expected-by-2012/
trabant = satelit (pratioc) kakav pjesadinac, na kojem jeziku?
Bravo sa-x! Opet se (ne)namjerno blamirate. Trabant znaci \'pratioc\' i najcesce (u barem 90% slucajeva) se u tom smislu koristi. Mnogo, mnogo, mnogo rjedje kao \'pjesadinac\', sto bi imalo logike da je ovaj tekst pisao neko ko je imao priliku ucestvovati u prvom svjetskom ratu. I de, pobrisite sada odma fino ovaj komentar! Ajmo!# A Trabant kao auto...za sada joos uvijek samo price da ce biti nove proizvodnje.
Hocel biti opet od plastike il ce sada od kartona ??