Noviteti
0

Toyotina crvena kolekcija

Klix.ba
Kokpit Celice Red Collection
Kokpit Celice Red Collection
Toyota je predstavila Red Collection verzije svojih atraktivnih modela MR2 i Celica, što bi trebalo obezbjediti bolje prodajne rezultate.

Zahvaljujući ovom paketu opreme sada MR2 i Celica veći užitak u vožnji i opravdan osjećaj prestiža i kvalitete, po prilično razumnoj cijeni.

Celica Red Collection se ističe 17-inčnim aluminijskim felgama sa više krakova i naravno spojlerom u T-Sport maniru. Da bi Red Collection Celica bila prepoznatljiva zadužen je i crveni logotip koji je svoje jesto dobio na srednjem djelu felgi i na karoseriji odmah pored bočnih žmigavaca.

U unutrašnjosti Celica će svoje putnike maziti crvenom kožom, dok će na oblogama vrata biti umeci od crvene tkanine. Poseban ugođaj stvaraju i naglašeni sportski detalji od aluminija kao što su sportske papučice.

Ukupnom ugođaju prestiža i kvalitete doprinosi moćan audio sistem sa cd playerom, šest zvučnika i subwooferom. Celica Red Collection će biti dostupna samu u ekskluzivnim Astral Black i Crystal Silver metalik bojama.

Toyota MR2 Red Collection će pored pobrojanih komponenti koje dolaze u Celici dobiti i crveni plateneni krov sa grijanim zadnjim staklom.