Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
160/180ks pa sta je. Smijesno. Unutrasnjost kao zetor
Nije ovo terenac, ovo je tenk!
koliko mjesecno kosta lizing na 100 god za ovo? :)
Htio sam napisao nesto o Toyoti Landcruiseru ali ne mogu kad vidim budale koji ne znaju sta je terenac ili off road i SUV. A pogotovo one kad dodju i reknu Đip. A 2017 godina google fercera imas sve informacije dostupne.
Ovo je pravi terenac, a ne ko ovi danasnji sto ni reduktora nemaju... Land Cruiser stvarno zasluzuje imat naziv Terenca, od onog prvog pa do sadasnjeg
@Transporter3 Koji terenac to nema reduktor a naziva se Terenac?
jedan od rijetkih terenaca koji ima sasiju, za razliku od ovih usminkanih "terenaca" sa samonosecom karoserijom
@b1ackfie1der rekoh ja kada se ti tzv terenci zaglave onda dolaze toyote
@crazykure i ja sam tako mislio al nije tako fakat. Ovo je jedan od rijetkih i svi koji su probali ovo auto su rekli da je vrh medju terenskim vozilima. Naravno da moras raditi dorade ako si bas freak al sve mi je bilo jasno kad je u Top Gear Jeremy Clarkson izvukao svok Cruisera da izvuce Land rovera iz blata. Znaci ako englez kaze da je nesto bolje od njihovog proizvoda onda to bas nadmasuje konkurenciju. Nece englez protiv svog tako lako.
E'o ga, pošto od autoputeva ionako ništa neće biti... Dušu dao za bosansko hercegovačke vrleti.
čudovište. pravi terenac. kada ostali stanu dolazi ovo čudovište da ih izvlači. jedina zamjerka zadnja klupa tvrda ko sećija. ostalo za 10