Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li se vo ugraditi u fiču??? svaki put ga ogrebem kad ulazim u špajz.
hocu ja hocu ja hocu ja
@MokeR sam taki
I sta sad...ja pritisnem dugme da mi se auto parkira i ono udari u drugo auto tokom parkiranja...ko ce platiti kaznu...auto il onaj sto je napisao program za parkiranje? Ja sigurno necu, nisam ja vozio :-D
osiguranje
@mirrorce hoce isplatit onom udarenom..a onaj sto udara uvijek naje**e :))))...po meni cisto sranje...ako ne znas vozit (sto znaci da treba znati i parkirati i jos stosta) sta onda hoces...vozi se autobusom, taxijem il biciklom..i svi cemo biti sigurni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (65)
Ihh kad ga suniti nafiluju eksplozivom pa se zalete medju kjafire Allahu Egber
a ko ce po djevice???
@mirrorce Onaj ko ima para, sirotinja ispranog mozga gleda da ih docepa na "laksi" nacin. Sehidjenjem, ili kako god.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jebes i njemacka i japanska auta, ovo je vrh amre mi