Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman mislis imam najnoviji audi,kad ono i ne upalis ga izade novi model...
Cetiri godine im je trebalo da promijene oblik farova na autu?
I nov je pravo... druge svjetlosne grupe i novi je... ugledali se na bracu iz VW-a... a ovom je cijena pocetna od samo 75.000 KM
Elegantan i sportski istovremeno. Suzdržan a prepoznatljiv. I tako svi modeli. Istina je da međusobno previše sliče i to je politika firme koja igra na sigurnu kartu. BMW je odlaskom Baengl-a profitirao, Mercedes je novim modelima također poboljšao dizajn. Rekli bi mrtva trka i u tehnici i u dizajnu. Ja bi ipak najradije parkirao jedan Audi.
kupis audi i ne spavas vise...
kako su samo nekreativni...
toooo \"novinari\" blokirali ste komentare o toyoti yaris.... sto potvrdjuje da ste potplaceni, a ne objektivni.... bruka
S4 TFSI V6 333 KS troši 8,0l na 100 km.... ovoga stručnjaka treba predložiti za nobelovu nagradu (P.S. ako u mješovitom ciklusu ovaj audi uzme 11-12l to je uspjeh)
U februaru 2012 izlazi nova bmw 3-ca, pa audi mora da kontrira, to je normalno. Što se ovih 2.0 TDI motora tiče, čisto sumnjam da će biti 5 motora za raspon od 120 do 177 KS.
allroad mi je nakav ružan, ostalo je ok
...i sta je ovdje novo... ja vala nista ne primjecujem.....
Ovih audija ko govana ima
Ovi poceli svaki 15 dana nove modele izbacivat
...a ja jos dvojku vozam ccc
vakog istog na prvoj slici ču ja kupiti samo da če biti golf trica plave boje
ti ti lafo imas audija hahahaha
Prelijepo auto