Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi automobili bilo koje da su marke sve više sliče jedni drugima. Na kraju više nećemo moći razlikovati Audija od Jaguara, Hyundaija od Kie ili Mercedesa od BMW-a. Sve što će ih razlikovati je značka proizvođača.
ovaj santa fe mnogo liči na pežoov 5008
Ljepotan
Unutra kopirali pezo,al dobro nije los
Ovo Dačia Duster jede za doručak...a tek Lada Niva...
Cista nula! Dok postoji BMW, Audi, Mercedes i Porsche svi ostali mogu da zatvore pogone!!!
@Espectador15 ne prosipaj se bgt, toyota, kia i hyundai prodaju vise od svih pobrojanih svugdje osim mozda u evropi, a ni tu ne zaostaju mnogo.
Espectador15 Gledaj malo,vidi sta je napravila Alfa Romeo,Giulia u 2017 auto godine a sad Stelvio se vec proziva autom godine.Jeep nema boljeg đipa od njega jer od tog auta se I prozvao đip ili SUV.
dobar za otici u bingo
Perverzija..
Odličan Koreanac
Izvana jako lijep, dok je unutra malo siromašan ispao, pogotovo srednji dio