Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kruhahaha Kad smo vec kod Toyote, jesi li popravio papucicu gasa :-))) Kako ono bi, preventivna akcija. Jah, prevencija da ne bi izginuo. Jadan nebio sta pricas za RAV 4, pa gdje ces porediti automobil iz C-SUV segmenta poput Touarega i RAV4 koji je u A-SUV segmentu i onda jos pricati o tromosti. Ako to vec cinis, sa RAV4 poredi Tiguan, Ford Kugu, itd. Usput ovaj novi ima reduktor na novom 4XMotion pogonu i laksi je za cca 200 kg. Tako da to swabo u kontinuitetu nadogradjuje i na polju kilaze i na polju off road mogucnosti (kome je do sela) i ko ne konta da je SUV ustvari Sport Utility Vehicle prvenstveno namijenjen za gradske uslove voznje.
Eto sad imaju nova stop svjetla da ugrade u novi golf VII. 70% nagib, hahaha, uz banderu e isto popeo, cuo od jarana koji je gledao na televiziji. Vozio sam ga ja i auto je slon, apsolutno trom, kasnije je zamjenjen sa toyotom RAV4, koja nije toliko furatorska i luksuzna, ali 1000 puta agilnija i bolja na teskom terenu. A to Dakar, ta auta nemaju veze sa tuaregom sa trake.
Sve neki eksperti, a nikad niko nije sjeo u Tuarega, a da ne pricam o tome da ga je neko od ovih znalaca vozio.. Inace, ovaj izgleda pravo mocno za razliku od prethodnika. Respect!
U potpunosti se slazem sa tom konstatacijom,pa covjece,to vozilo kad krece,ima pogon unakrsno (prednji desni i zadnji lijevi tocak vuku).Zaglavio sam se milijardu puta sa onim starim.
Jos jedno smetje iz Wolfsburg-a i pokusaj od cestovne sprdachine napraviti off-road automobil :). LOL
Nije covjek uopste napravio gresku kao menager, cak stavise W. Wiedeking se navodi kao jedan od najboljih menagera Porschea u povijesti kompanije Za svoj rad je primio preko 190 mil. EUR bonusa. Njih je zeznula recesija kao i mnoge, jer ovo sto se danas u poslovnom svijetu desava niko nije mogao anticipirati. Porsche je bio prezaduzen u pogresnom momentu i to je VW jednostavno iskoristio.
Meni se iskreno svidja novi Touareg......
Inace Porshe je dionicko drustvo, kao i VW. VW ima dionice Porschea, ali i Porsche ima dionice VW. To sto VW danas ima dio vlasnistva u Porscheu je iskljucivo razlog sto je generalni menager Porschea u to vrijeme napravio kardinalnu gresku tokom \"nasilnog\" preuzimanja VW-a. Tako da je Posrche od predatora koji je zelio nasilno preuzeti VW, postao VW lovina. Gledajuci kompanije, Porsche je izmislio svijet za VW.
VW je jos jedino u Sarajevu je \"impresivan\".
hahahahahha cuj ne postoji u ovom segmentu hahahahah pa kad je Lexus imao ovaj sistem jao smješan si
Cuj pazi se porsche, ovaj biser ocigledno ne zna da je porsche i vlasnistvu vw-a, tako da sve ide njima u dzep koji se god model prodavao, Tuareg ili Cayenne...
Nisam ljubitelj VW-a, al je ovaj novi Touareg baš prelijep!!! Respect!!!! ;-)
ja sam svrsio cak 3 puta , veceras cu opet sta cu...
Cuj Porsche cuvaj se, subhanAllah, pa Porsche Cayenne dijeli platformu sa VW Touaregom i dobar dio dijelova kao i gamme motora. Ne valjajte gluposti vise!!!
kakav apsurd urednika ovog clanka !!! poredit wolkswagen sa porscheom ha ha ha