Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
y.e.b.e.r.e.m. ti mater po starobosanskom, a to ti je po komunisticki \"vodim ti ljubav s majkom\". Kome se ti seljacino gluhobukovicka obracas s tim papansko-sdaovskim gardom tipa \"djeco, lupate gluposti\".
Halooo, tako se uvijek govorilo, starobosanski jezik!! Djeco draga, nije zivot poceo sa komunistickom jugoslavijom i sa srpskohrvatskim pravopisom?? Procitajte nesto, nije na odmet, vjerujte, onda necete lupetati ovakve gluposti. Dakle: peterica=skroz regularno!!
vidi hin u njihke avta sa peterim vratima
Peterim, volim procitat ovaj SAx al fakat sramota ko vam pise, cuj peterim ,majko moja mila, stvarno kakva se samo kanalizacija ljudi izlila u ovaj grad braco moja,
nuto hin njiha peterice
napeterim vam se majke nepismene
nepismeni novinari hahah..nije ni cudo, kad muslimani pisu ovakva sranja
Papanluk je in. Obzirom da nova elita nije uspjela ovladati jezickim pravilima promijena istih je postala samo pitanje vremena. Jezik se prilagodava novoj demografiji . Kontinuirano i plansko minimiziranje sekularnih zajednica , izmedu ostalog i kroz upotrebu tj. promjenu jezickih pravila ,se planski provodi cime se effektivno cementiraju nacionalne podjele te unistava sve ono sto je nekada spajalo ljude . Praksa podjele se nastavlja . Dakle ukoliko zeliti zivjeti u BiH trebate znati je LandRover ima ni manje ni vise nego PETERA vrata.
E dobro si Hikmete, pravi su gurbeti. Stvarno mi nikad neće biti jasno šta ja radim na ovom idiotskom portalu...............čuj sa peterim vratima.
he he he he he speterim vam sestru gurbetsku nepismenu. danas svako gofno moze biti novinar
Spreman Evoque sa pet vrata Spreman Evoque sa petoro vrata
sa-x quazi novinarstvo se nastavlja \"petestruko\" brze
Peterim,petorima. tj sa pet vrata bi trebalo biti.
halo ko ovo uređuje ,pa je li iko od ovih iz sax išao u školu
Ova hrvatska-seljacka varijanta je dobila i svog mutanta \"peterim\" al me ne cudi, tako logicno i jasno i gradjanski \"petorica, sestorica, sedmorica itd.\" je zamjenjeno seljackom varijantom \"peterica, seserica, sedmerica itd.\". Sad imamo jos seljackije i uhoparajuce \"peterim\". Svaka cast sejaci, zauzeli ste i TV i skole i internet.