Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva verzija superb je bila jako loše dizajnirana, ali je druga prelijepa. Sad je trend ova hromirana horizontalna lajsna odzada, koja se meni uopšte ne sviđa ni na jednom autu, čisti kič. Nadao sam se da se škoda neće pridružiti ovom trendu.
Lijep Audi
Meni osobno najbolja u srednjoj klasi, ljepsa od Passata, prostranija, a jeftinija, lici mi bas na Audi A6, a siguran sam da on ne vrijedi 20.000 eura vise od ove limuzine.
Tek nakon par godina vidis da Audi vrijedi 20000 vise kad se u ovoj Skodi sve izgrebe,pocne cvilit,otpadat itd.
Tipični pečinarski komentar, ovo auto se voza masivno u Njmačkoj i Francuskoj i to ga voze taksisti, a ako taksita ga vozi budi siguran da je vrh po svim tačkama.